Tiimimme kasvoi tänä vuonna merkittävästi

Takaisin uutisten pääsivulle
Winda on nykyään yli 20 osaajan yritys.

Winda on nykyään yli 20 osaajan yritys

Winda Energyn kasvu on ollut kuluneena vuonna merkittävää, ja olemme saaneet myös monta uutta kollegaa. Vuoden sisällä yrityksessämme on aloittanut 14 uutta windalaista, ja olemmekin siten laajentuneet vuodessa yli 20 osaajan yritykseksi. Tämä näkyy myös hankkeidemme määrässä, sillä sekin on lähes tuplaantunut. Liiketoimintamme on lisäksi laajentunut vuoden aikana tuulivoimahankkeiden lisäksi aurinkoenergian puolelle.

Projektivastaavamme luotsaavat eri puolilla Suomea kehitteillä olevia hankkeita ammattitaitoisesti pyrkien tekemään mahdollisimman paljon yhteistyötä hankealueilla. Analyytikkotiimissämme on monenlaisia osaajia, jotka pystyvät tekemään melumallinnuksia, luontoselvityksiä ja tuottamaan karttamateriaalia hankekehityksen tueksi. Tämän lisäksi hankekehityksemme hyödyntää myös ulkopuolisia konsultteja ja heidän asiantuntemustaan mm. YVA-selvityksiin liittyen.

Rakentamisen aikana ja sähkösuunnitteluun liittyen tiimistämme löytyy myös sähköteknisiä ammattilaisia, jotka vastaavat hankkeiden toteuttamisesta rakentamisen loppuun asti. Aktiivinen viestintä ja sen kehittäminen on myös tärkeä osa toimintaamme, ja olemmekin tänä vuonna ottaneet käyttöön hankeviestinnässä uutiskirjeet. Ensi vuoden alussa ilmestyy myös ensimmäinen asukaslehti hankkeidemme paikallisen viestinnän tueksi. Työyhteisömme mukavasta ilmapiiristä ja taloudellisesta vakaudesta huolehtii inspiroivan johdon lisäksi myös osaava HR- ja hallintotiimi.