Windan ensimmäiset asukaslehdet ovat ilmestyneet

Takaisin uutisten pääsivulle
Volkkilankankaan sekä Tuohirämeen ja Linnanharjun lehdet lähetettiin hankepaikkakunnille.

Volkkilankankaan sekä Tuohirämeen ja Linnanharjun lehdet lähetettiin hankepaikkakunnille

Panostamme hankeviestinnässämme aktiiviseen vuorovaikutukseen ja viestintään hankepaikkakunnillamme. Nyt alkuvuodesta meiltä ovatkin ilmestyneet uunituoreet asukaslehdet sekä Volkkilankankaan että Tuohirämeen ja Linnanharjun hankkeessa. Asukaslehdet ovat historiamme ensimmäiset ja tulevat jatkossa kuulumaan tuulivoimahankkeidemme viestinnän toimenpiteisiin vakituisesti.

Uudet julkaisut ovat Windalla päätoimittajana sekä sisällöntuottajana työskentelevän Reetta Huhdan käsialaa. Reetta on työskennellyt aiemmin toimittajana mm. Turun Sanomilla.

”Olemme pyrkineet tuottamaan lehtiin mahdollisimman monipuolista ja informoivaa sisältöä hankkeista ja luomaan kiinnostavia katsauksia siihen, miten esimerkiksi luonto ja paikallinen harrastustoiminta otetaan huomioon tuulivoimaprojekteissa.”

Asukaslehdet jaetaan pääasiassa hankealueen lähistöllä sijaitsevien kiinteistöjen asukkaille. Tämän lisäksi lehteä on saatavilla myös paikkakunnan kaupungin- tai kunnantalolla, kirjastossa ja tietyissä kaupoissa. Lehdet ovat luettavissa myös nettisivujemme hankkeet-osiossa.

Lehti sisältää tietoa tuulivoimahankkeiden hankekehityksestä sekä runsaasti tuulivoimaan liittyviä artikkeleita, joissa vastataan mm. usein kysyttyihin kysymyksiin tai kuullaan tuulivoiman tuomista hyödyistä kaupungeille ja kunnille.